Skip to content
Tel: +46 (0) 70 68 69 459 E-mail: info@germanica.com

Guide Germanica är din tyska expert på plats i Västsverige.
Med gedigen kunskap om både Sverige och Tyskland kan vi underlätta er resa, affärsetablering eller kontaktknytande.
Vi löser också era behov av översättning.

translation to german översättning tyska

Översättning

Jag är en erfaren och snabb översättare tyska-svenska och svenska-tyska, sedan nära 30 år. Även engelska till tyska samt engelska till svenska. Jag har stor erfarenhet av medicinska och juridiska texter, liksom tekniska manualer och bruksanvisningar. Jag är kunnig i svensk miljölagstiftning. Medlem i SFÖ.

tolk tyska svenska

Tolkning/Tolk/Speaker

Jag tolkar tyska-svenska-tyska. Ofta i affärskontakter och avtalssammanhang, som när företag ska börja samarbeta eller diskutera utrustning/leveranser. Jag tolkar regelbundet i tävlingssammanhang, t.ex. på VM för schäferhundar. Då tolkar jag både för domare och för deltagare. Ofta är jag  speaker också.

agent i sverige etableringsservice facilitator

Etableringsservice

Vill ditt företag etablera sig i Sverige, eller i Tyskland? Eller önskar du hitta en leverantör eller samarbetspartner? Jag har lång erfarenhet av att framgångsrikt hjälpa företag och organisationer i denna process.

reseledare

Reseledare/Guide

Jag guidar dels i Bohuslän och är certifierad guide inom Bohusläns Guider. Dels leder jag grupper som besöker Sverige eller Tyskland, och hjälper dem då med allt praktiskt kring deras program, som transport, boende med mera.

Back To Top